Down sendromlu özel sporcular madalyaları topladı

Down sendromlu özel sporcular madalyaları topladı
expand
KAYNAK DHA

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Milli Takımı Fransa başkenti Paris'te devam eden Avrupa Açık Yüzme Şampiyonasının ilk gününde madalyalara ambargo koydu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beşiktaş-Monaco maçı senaryoları: Siyah-beyazlılar bugün gruptan çıkabilir

Yüzme'de Cengizhan Dönmez 800 metre serbest stilde Avrupa 3.ncüsü olarak bronz madalya kazandı. Fatma Çağla Demir ise 400 metre karışık stilde Avrupa 3.ncüsü olarak Ülkemize ikinci bronz madalyayı kazandırdı.

Avrupa Şampiyonasında 3 madalya birden kazanan İrem Öztekin ise 50 metre kelebek stilde Avrupa 2.ncisi olurken, 200 metre serbest ve 50 metre sırt stillerinde iki bronz madalya kazanarak toplamda 3 madalya kazanmış oldu.

Bu sonuçlar ile Türk Milli Takımı ilk günde 1 gümüş ve 4 bronz madalya olmak üzere toplamda 5 madalya kazanmış oldular.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow