Fenerbahçe'de Terzic dönemi

Fenerbahçede Terzic dönemi
expand
KAYNAKAA

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni antrenörü Zoran Terzic oldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Sırp antrenörle anlaşıldığı belirtilerek, "Zoran Terzic'e Fenerbahçe ailesine hoş geldin diyor, başarı ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz." denildi.

Son olarak Rusya'da Dinamo Moskova takımını çalıştıran Terzic, Sırbistan Milli Takımı'yla da başarılı sonuçlara imza atmıştı.

Transfer atağı

 Fenerbahçe Kulübü, kadın voleybol takımı için 5 oyuncuyu renklerine kattı.

Sarı-lacivertliler, yabancı oyuncular Melissa Vargas, Ana Antonijevic, Samantha Brico ile Sıla Çalışkan ve Fatma Yıldırım'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Volero Zürih forması giyen Kübalı milli oyuncu Vargas'ın pasör çaprazında, aynı takımdan transfer edilen Sırp oyuncu Antanijevic'in de pasör pozisyonunda oynadığı belirtildi.

İtalya'nın Imoco Volley Conegliano takımından transfer edilen Samantha Bricio'nun ile geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen milli oyuncu Fatma Yıldırım'ın smaçör, Seramiksan'dan kadroya dahil edilen Sıla Çalışkan'ın ise pasör mevkisinde görev aldığı aktarıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Açıklamada, transfer edilen 5 oyuncuya da başarılı bir sezon geçirmeleri temenni edildi.
 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow