"Filenin Sultanları" tarih yazdı

Japonya'da düzenlenen Dünya Grand Prix'si 3. Ayak ikinci maçında Japonya'yı 3-1 yenen (A) Milli Bayan Voleybol takımı, Çin'de oynanacak finallere gitmeyi garantiledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Voleybol Dünya Grand Prix'sinde 7 maçta 6 galibiyet alarak Japonya maçına çıkan "Filenin Sultanları" bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, final hedefini 3. ayak maçları tamamlanmadan garantilemiş oldu.
İkinci kez Dünya Grand Prix'sinde mücadele eden milliler, 3. ayakta yarın yapacağı son Almanya maçı öncesi Japonya'yı yenerek, tarihinde ilk kez adını finallere yazdırdı.
Türkiye, bu galibiyetle dünya sıralamasında 4 basamak birden yükselerek 3. sıraya gelirken, rakibi Japonya ise bu yenilgi sonrası finallere gitme şansını kaybetti.
Dünya Grand Prix'i finalleri, 27 Haziran-1 Temmuz tarihleri arası Çin'in Ningbo şehrinde oynanacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden başpehlivan Ali Altun, son yolculuğuna uğurlandı...
Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını duyurdu
Tüm dünyada fenomen haline geldi: Görünüşümüz rahat olabilir ama içimizde fırtınalar kopuyor
Mike Tyson – Jake Paul boks maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, hamam geleneğini bozmadı