La Liga'nın Türkleri siyaha bürünecek

La Liganın Türkleri siyaha bürünecek
expand

İspanya'da top koşturan Türk futbolcular, terör saldırılarını protesto etmek amacıyla bu hafta La Liga'da oynayacakları karşılaşmalara siyah bantla çıkacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Real Madrid'in, bu hafta oynayacağı Malaga maçına, Mesut Özil'in isteği üzerine siyah bant ile çıkması kararlaştırıldı. İlk önce arkadaşlarıyla bu fikri konuşup olumlu yanıt alan Mesut, daha sonra Real Madrid'in teknik patronu Jose Mourinho'ya bu fikrini ilettiği, hocasından da olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Real Madrid forması giyen Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in de takmak istediği siyah bantın, İspanya'da forma giyen diğer futbolcularımız Arda Turan ve Mehmet Topal'a da ulaştırıldığı bildirildi.

Şehitlerimizi anmak ve terörü lanetlemek amacıyla böyle bir girişimde bulunan Mesut Özil'e takım arkadaşlarından da tam destek geldi. Real Madrid forması giyen futbolcular, kendi Twitter adreslerinden terörü lanetleyen mesajlar yayınladı.

Bu arada Nuri Şahin de kendi twitter adresinden şehitlerimizin ailesine başsağlığı diledi.

spanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal, Hakkari'de şehit düşen askerleri unutmadı.

La Liga takımlarından Valencia'nın formasını giyen Mehmet, hafta sonunda takımının yapacağı karşılaşmaya şehitlerin anısına siyah bantla çıkacağını açıkladı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow