Ferrari Schumi'den umudunu kesmedi

Ferrari'nin takım şefi Stefano Domenicali, Michael Schumacher'nin 2010'da yarış pilotu olarak Ferrari'de yer alacağını umduğunu söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Domenicali, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, Schumacher ve Ferrari'nin ayrılmaz bir bütün olduğunu söyledi.
Ferrari'nin takım şefi, FIA'nın takımlara üçer araçla yarışma izni verdiği takdirde yedi kez dünya şampiyonunu büyük ihtimalle Ferrari'de yarış pilotu olarak göreceklerini belirtti.
Stefano Domenicali, Fernando Alonso'nun Ferrari'ye geçeceği iddiaları için ise esprili bir yorumda bulundu:
"Spa'da dediğim gibi, bu söylentiler devam etsin ki Kimi Raikkonen bunlara pistte aldığı iyi sonuçlarla cevap vermeyi sürdürsün."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Formula 1 Çin Grand Prix'si hangi kanalda, saat kaçta? F1 tutkunlarının yakından takip ettiği yarış!
Formula 1 Brezilya Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Schumacher hakkında skandal şaka! Tepki gördü, özür diledi
Formula 1 Çin Grand Prix'si iptal edildi! Yeniden Türkiye ihtimali...
Schumacher ailesine 1 milyon sterlinlik şok