Hamilton: "Şampiyon şimdiden belli"

McLaren pilotu Lewis Hamilton, Sebastian Vettel'in kazandığı Formula 1 Avrupa Grand Prix'sinin ardından şampiyonluk yarışının bittiğini söyledi.
Hamilton, şu ana kadar sekiz yarıştan altısını kazanan Vettel'i yakalamasının artık imkansız olduğunu söyledi.
2008'in dünya şampiyonu, "bence bu iş bitti. Artık şampiyonun kim olduğu belli" dedi.
Geçtiğimiz yılın şampiyonu Vettel, bitime 11 yarış kala en yakın takipçileri Jenson Button ve Mark Webber'in 77 puan, Hamilton'ın ise 89 puan önünde.
Valencia'da dördüncü olan Hamilton, Çin'deki zaferin ardından yine gerilediklerini ve hız anlamında rakiplerinin arayı açtığını söyledi.
Vettel'in 99 puan gerisinde bulunan Ferrari'nin iki kez dünya şampiyonu Fernando Alonso da şampiyonluktan bahsetmelerinin imkansız olduğunu belirterek, "şu ana Red Bull'dan bir saniye yavaşız. Bu şekilde şampiyon olacağımızı söyleyenlerin F1'den anladıklarını sanmıyorum" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Formula 1 Çin Grand Prix'si hangi kanalda, saat kaçta? F1 tutkunlarının yakından takip ettiği yarış!
Formula 1 Brezilya Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Schumacher hakkında skandal şaka! Tepki gördü, özür diledi
Formula 1 Çin Grand Prix'si iptal edildi! Yeniden Türkiye ihtimali...
Schumacher ailesine 1 milyon sterlinlik şok