hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdülkadir Ömür: Sadece 1 adım uzaklıktayız

    Abdülkadir Ömür: Sadece 1 adım uzaklıktayız
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Abdülkadir Ömür, Hull City olarak Premier Lig’e sadece 1 adım uzaklıkta olduklarını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devre arasında Trabzonspor’dan Hull City’e transfer olan Abdülkadir Ömür, İngiltere tercihinden ve hedeflerinden bahsederken kararında Acun Ilıcalı’nın önemli rolü olduğuna da dikkat çekti.

    Hull Live’a konuşan Abdülkadir, “İngiltere'ye gelmemin ilk sebebi Acun Ilıcalı diyebilirim. Çok sevdiğim bir insan ve çok başarılı biri. Transfer için bir araya geldiğimizde bana hayallerinden ve Hull City ile neler yapabileceğimizden bahsetti. 1 saat konuştuktan sonra bu hikâyeyi birlikte yazabileceğimizi söyledim” dedi.

    “AYRILIK ZAMANININ GELDİĞİNİ HİSSETMİŞTİM”

    Trabzonspor’dan ayrılma tercihiyle ilgili ise Abdülkadir, “Trabzon'da doğdum. 15 yaşında Trabzonspor'da oynamaya başladım. Allah'a şükür Trabzonspor ile şampiyon oldum ve kupalar kazandım. Ayrılmak benim için zordu ama zamanının geldiğini hissetmiştim. Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim” ifadelerini kullandı.

    “PREMIER LIG’DEN SADECE 1 ADIM UZAĞIZ”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premier Lig’e yükselme mücadelelerinden de bahseden 24 yaşındaki millî oyuncu, “Premier Lig'den sadece bir adım uzaklıktayız. Championship belki de dünyanın en iyi altıncı ligi ancak Avrupa hayali olan her futbolcu Premier Lig'de oynamak ister” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow