Abdullah Avcı: Şampiyonluğu garantiledikten sonraki maçlar zordur

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında şampiyon Trabzonspor, Atakaş Hatayspor deplasmanına konuk. Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Avcı şu ifadeleri kullandı:
"Şampiyonluğu garantiledikten sonraki maçlar zordur. Salı günü bir kupa maçımız var, eksiklerimiz var, o yüzden bu kadro ile maça çıktık. Oyun fena başlamadı. Net pozisyonlarımız var, penaltı kaçırdık. Devre arası oyunda kazanabileceğimiz bir fırsat olduğunu gördük ve mevcut oyuncularımızdan 3'ünü sahaya attık. Zaman zaman biz, zaman zaman Hatay tehlikeli geldi. İyi şeyler de var maçta olumlu, olumsuz şeyler de var. Salı günü için bunlar bir veri. Şimdi döneceğiz ve kupa maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız.
Ahmetcan Trabzonspor'a geldiğimde A takımdaydı. Süre almıyordu. Çalışmalara başladıktan sonra çok önemli potansiyeli olduğunu ifade ettim. Ahmetcan önemli bir mesafe kat ediyor. Kendisine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Umarım gelişerek devam eder."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'den Diego Carlos kararı! Yönetim bin pişman...
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin