hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana Demirspor'un sahibi değişti

    Adana Demirsporun sahibi değişti
    expand

    Süper Lig ekibi Yukatel Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, başkanlığı Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyadan bir açıklama yapan Murat Sancak, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye diye sorgulamayın, öyle gerektiği için. Nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden ricam Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin, Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin, Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir, Allah'a emanet olun, bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin." dedi.

    Metin Korkmaz kimdir?

    1969 Kasımpaşa doğumlu Metin Korkmaz, yaklaşık 25 yıl menajerlik yaptı.

    Geçmişte Rıdvan Dilmen'den, Tanju Çolak'a Uğur Tütüneker'den, Ertuğrul Sağlam'a, Sergen Yalçın'dan, Yusuf Şimşek'e, Sercan Yıldırım'dan Volkan Şen'e, Mbia'dan, Samuel Eto'o ya, Pablo Batalla'dan, Celustka'ya birçok oyuncuyu transfer etti.

    Teknik Direktörlerden; Yılmaz Vural'dan, Samet Aybaba'ya Kemal Kılıç'tan, Cem Pamiroğlu'na, Sergen Yalçın'dan, Hakan Kutlu'ya ve daha birçok futbol adamıyla çalıştı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow