Adnan Polat'ı topa tuttu

Galatasaray'da daha önce iki eski başkan Adnan Polat ile Ünal Aysal arasındaki tartışmaya Divan Başkanı İrfan Aktar da katıldı.
Divan Başkanı İrfan Aktar gündem dışı bir şekilde daha önceden hazırladığı yazılı metin ile eski başkan Adnan Polat'ı adeta topa tuttu.
Galatasaray Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Beyığlu'nda bulunan Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi.
Donk: "Melo'ya saygı duyuyorum ama..."
İrfan Aktar, yazılı açıklamasını divan üyelerine okurken, şu eleştirilerde bulundu:
"Son günlerde iki eski Galatasaray Başkanı arasındaki seviyesiz, anlamsız, faydasız söz düellosu kulübümüze ağır zarar vermektedir. İki başkan arasında özellikle Adnan Polat'ın kulüp üyelerimizi elinde belge olmadan suçlaması hiç etik değildir. Adnan Polat bu açıklamaları ile tarihte kendine ayrı bir utanç sayfası açmıştır. Kendi düşen ağlamaz. O dönemde onu defalarca uyardık, kongre kararı al diye. Tarihte ibra edilmemiş tek Galatasaray Başkanı yer alacakken, konuşmaları ile daha da batmaktadır. Adnan Polat'ın bana yönelik suçlamalarına da elbet karşılık veririm. Mevlana'nın deyimi ile her söze cevabım var, lakin lafa bakarım, söyleyen kim?"
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş, taraftara açık antrenman yaptı
Serdal Adalı, Beşiktaş’ın transfer planını açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir
Okan Buruk, Süper Lig'in yerli teknik adam geleneğini sürdürmek istiyor!
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...