Ahmet Akbalık yönetime girmeyecek

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın listesinde yer alacağı ileri sürülen isimlerden Ahmet Akbalık, yönetime girmeyeceğini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Akbalık, AA'ya yaptığı açıklamada, Başkan Fikret Orman’ın yeni dönem yönetim kurulu listesinde yer aldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, yoğun iş hayatı nedeniyle bunun mümkün olmadığını söyledi.
Pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevleri olduğuna dikkati çeken Akbalık, "İyi bir Beşiktaşlı olarak yaklaşan seçimler öncesinde başkan Fikret Orman'a başarılar diler, Beşiktaş adına en hayırlı sonucun sandıktan çıkmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir