Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Fabio Melo oldu

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam 20.00'da oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçında VAR hakemi olarak Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Fabio Melo görevlendirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray bu akşam saat 20.00'de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 84 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Turuncu-yeşilliler ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 42 puanla 10. sırada yer alıyor.
Cihan Aydın düdük çalacak
Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yapacak
Portekizli VAR
Bu maça TFF'den açıklanan bilgiye göre; Portekiz Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Fabio Melo atandı. Melo'nun VAR'daki yardımcıları Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Emin Tuğral ve Alper Ulusoy oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA TRANSFER HABERİ | Süper Lig devi, Mustafa Eskihellaç'a imza attırıyor!
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! İspanyollar duyurdu...
SON DAKİKA | İngiltere'den Osayi-Samuel'e transfer teklifi! Fenerbahçe'den cevap geldi...
SON DAKİKA | Jose Mourinho'dan, Galatasaray'a gönderme! Sosyal medya hesabından paylaştı...
Galatasaray'ın golünde ofsayt var mı? Davinson Sanchez'in pozisyonu penaltı mı? Hakem triosu, tartışmalı pozisyonları inceledi!