Alanyaspor-Konyaspor maçının saati değişti

TFF, daha önce 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacağı açıklanan Alanyaspor-Konyaspor ve Trabzonspor-Kayserispor maçlarının, saat 20.30'da başlayacağını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Süper Lig'in 31. haftasında 6 Mayıs'ta oynanacak Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor ve Trabzonspor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçlarının başlama saatinde değişikliğe gidildi.
Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre daha önce 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacağı açıklanan iki karşılaşmanın başlama saati 20.30 olarak değiştirildi.
Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor'u Bahçeşehir Okulları Stadı'nda konuk edecek. Trabzonspor ise İstikbal Mobilya Kayserispor ile Medical Park'ta karşı karşıya gelecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Süper Lig ekibinde Sergen Yalçın sesleri
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep'te bir dizi ziyarette bulundu
Real Madrid'deki kötü gidişatın sebebi belli oldu! Arda Güler gerçeği ortaya çıktı...
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...
Juventus'tan resmi açıklama geldi! Victor Osimhen için sevindiren sözler...