Alex futbolu bırakacak

Brezilya'nın Coritiba takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, aralık ayında Bahia ile oynanacak son lig maçının ardından futbolu bırakacak.
Brezilya Serie A ekiplerinden Coritiba'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, aralık ayında Bahia ile oynanacak son lig maçının ardından futbolu bırakacak.
Daha önce futbolu bırakmayı düşündüğünü açıklayan 36 yaşındaki Alex, kariyerini sonlandıracağı tarihe karar verdi. Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Alex, Coritiba'nın ligde 7 Aralık'ta sahasında oynayacağı Bahia karşılaşmasının ardından yeşil sahalara veda edeceğini ifade etti.
Coritiba'da 1995 yılında başladığı futbol kariyerinde 19. yılını geride bırakan Alex, Brezilya'da ayrıca Palmeiras, Flamengo ve Cruzeiro formaları giydi. Avrupa'daki ilk deneyimini İtalya'nın Parma takımında yaşayan başarılı futbolcu, 2004'te transfer olduğu Fenerbahçe'de kulüp tarihinin en başarılı futbolcularından biri haline geldi.
Sevilla - Fenerbahçe: 2-0 (Maç Özeti)
ManU - Real Madrid: 3-1 (Maç Özeti)
Liverpool - Milan: 2-0 (Maç Özeti)
Olympiakos - Manchester City 2-2 / Pen: 5-4 (Maç Özeti)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir
Okan Buruk, Süper Lig'in yerli teknik adam geleneğini sürdürmek istiyor!
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...