'Allahyar Fenerbahçe'ye dönmeyecek'

Fenerbahçe'nin kiralık olarak Ukrayna ekibi Zorya'ya gönderdiği Allahyar Sayyadmanesh, performansıyla dikkat çekiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İranlı forvet, 14 maçta 3 gol+2 asist üretirken, özellikle son karşılaşmalarda takıma yaptığı katkıyla övgü toplamıştı. Zorya'nın Desna'yı 2-1, Shakhtar Donetsk'i de 1-0 yendiği karşılaşmalarda birer asistle oynayan 19 yaşındaki santrfor, Ukrayna Premier Ligi tarafından şubat ayının en iyi futbolcusu seçildi.
Allahyar'ın menajeri Behrad Talebi, "Allahyar, önümüzdeki yaz kesinlikle Fenerbahçe'ye dönmeyecek. Bu bilgiyi ilk kez paylaşıyorum. Eğer bu şekilde oynamaya devam ederse büyük kulüpler onu transfer etmek isteyecektir." ifadelerini kullandı.
31 Aralık 2021'de Zorya ile olan kiralık kontratı sona erecek 19 yaşındaki Allahyar'ın Fenerbahçe ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin genç yıldızını Premier Lig'e istiyor!