Altınordu Dünya Kulüpler Turnuvası'nda yarı finalde

Altınordu U17 takımı, Mundial de Clubes Turnuvası'nda Leganes'i 1-0 geriye düşüp bir penaltı kaçırdığı maçta 2-1 yenip yarı finale yükseldi.
Altınordu U17 Takımı, 17 yaş kategorisinde dünyanın en iyi turnuvaları arasında gösterilen Mundial De Clubes'te çeyrek final maçında Leganes'i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı.
Karşılaşmanın henüz 2.dakikasında 1-0 geriye düşen Altınordu, soyunma odasına geride girdi. Gençler, ikinci devrenin başında Atakan Gündüz ile penaltı vuruşundan yararlanamazken, Barışcan Işık Altunbaş'ın 45.dakikadaki golü ile beraberliği yakaladı. Rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ve birçok pozisyon bulan Altınordu, Atalay Yıldırım'ın 75.dakikada attığı gol ile karşılaşmayı 2-1 üstün tamamladı ve yarı finale adını yazdırdı.
Barcelona, Marsilya, Steaua Bükreş ve Santos'un elendiği turnuvada Altınordu'yla birlikte Real Madrid, Atletico Madrid ve Palmeiras son dörde kalan takımlar oldu.
Altınordu sahada Mertcan Dağlı – Yusufcan Esendemir, Atakan Gündüz, Aykut Çolakoğlu, Berkay Tekin, Muzaffer Kocaer (Dk.41 Metehan Yılmaz), Mustafa Kaya (Dk77 Atalay Gürel), Atalay Yıldırım, Altar Han Hidayetoğlu (Dk.57 Fatih Ateş), Gökberk Efe , Salih Kavrazlı (Dk.41 Barışcan Işık Altunbaş) kadrosuyla mücadele etti.
Altınordu yarı finalde pazartesi günü Palmeiras ile saat 18.00'de karşılaşacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir
Avrupa basını, derbiyi manşetlere taşıdı: Mourinho'nun Fenerbahçe'si rayından çıktı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la aynı kaderi yaşadı
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan, Ali Koç'a tepki! Adaylık açıklaması...
Derbi yenilgisi sonrası Jose Mourinho'yu topa tuttu: Dünyanın en büyük hocasısın öyle mi?