hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor Başkanı Boztepe: İlahi adalet diye bir şey var

    Antalyaspor Başkanı Boztepe: İlahi adalet diye bir şey var
    expand
    KAYNAKİHA

    Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, MHK toplantısının sosyal medyada paylaşılmasının ardından yaptığı açıklamada, "İlahi adalet diye bir şey var. Gerçekler çok uzun sürmeden ortaya çıktı. Ortaya çıktığı için de haklı haykırışlarımızı tüm Türkiye duymuş oldu" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe ve Antalyaspor Asbaşkanı Alkan Evren, düzenlenen iftar programında gazetecilerle bir araya geldi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle çevrim içi yaptığı toplantının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin görüşlerini açıklayan Boztepe, Galatasaray maçının ardından yaptığı haykırışların haklılığının ortaya çıktığını söyledi.

    Kendilerinden 3 puanın alınıp göz göre göre rakibe verildiğini belirten Boztepe, "Anadolu kulüpleri olarak ya da Antalyaspor olarak hakkımızın yenmesine, yenilmesine müsaade etmeyeceğimizi her platformda söylüyoruz. Bundan sonra da bunun arkasında duracağız. İlahi adalet diye bir şey var. Gerçekler çok uzun sürmeden ortaya çıktı. Ortaya çıktığı için de haklı haykırışlarımızı tüm Türkiye duymuş oldu. Bununla ilgili çok sayıda özürle beraber başarı ve destek mesajları alıyoruz. Çok şükür mutluyuz" diye konuştu.

    "Buradan başlayalım"

    Antalyaspor Başkanı Boztepe: İlahi adalet diye bir şey var

    Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un "Temiz bir lig için ilk imzayı biz atalım. Herkes incelensin" şeklindeki açıklamasını hatırlatılmasına Boztepe, "Bizim zaten haykırışlarımızın hepsi Galatasaray maçındaydı. O zaman çıkılsın açıklama yapılsın, 'Kazandığımız penaltı, penaltı değildi. Attığım gol ofsayttı' denilsin. Temizliğe başlayacaksak buradan başlayalım. Lehimize olan kararlarda sessiz kalıp da aleyhimize olan kararlarda ortaya çıkarsak bu lig düzelmez. Kendi lehimize de böyle kararlar istemiyoruz" ifadelerini kullanıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow