hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Güler, Avusturya maçında oynayacak mı? İşte Montella'nın muhtemel 11'i

    Arda Güler, Avusturya maçında oynayacak mı İşte Montellanın muhtemel 11i
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    A Milli Futbol Takımı, bu akşam 22.45'te oynanacak özel maçta Avusturya'nın konuğu oluyor. Macaristan maçında oyuna sonradan dahil olan Arda Güler bu maçta ne kadar süre alacak? İşte Vincenzo Montella'nın kafasındaki 11...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid'de aldığı süreden dolayı memnun olmayan Arda Güler, umduğunu A Milli Takım'da da bulamadı. Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçında genç futbolcuyu ilk 11'de düşünmezken oyuna sonradan dahil etmişti. Hem kulüpte hem de milli takımında İtalyan teknik adamlarla çalışan Güler, bu sezon kısıtlı süreler almaya devam ediyor.

    SEMİH KILIÇSOY'U ÖNCE ALDI SONRA ÇIKARTTI

    Bu sezon Beşiktaş formasıyla yıldızı parlayan Semih Kılıçsoy, ilk kez A Milli Takım aday kadrosunda kendine yer bulmuştu. Ancak daha sonra açıklanan başka bir kararla genç futbolcunun Ümit Milli Takım'a düşürüldüğü açıklanmıştı. Macaristan maçı öncesi Beşiktaş konuya tepki gösterirken, Montella eleştirilerin hedefi haline geldi.

    CAN UZUN İLK KEZ

    Kılıçsoy'u takımdan kesen İtalyan hoca, geçtiğimiz haftalarda tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun'a ise ilk kez forma verdi. Maçın 77. dakikasında oyuna dahil olan Uzun, milli formayı a takımda ilk kez sırtına geçirdi.

    ARDA GÜLER'İ RİSKE ETMEK İSTEMEDİ

    Arda Güler, Avusturya maçında oynayacak mı İşte Montellanın muhtemel 11i

    Macaristan müsabakasında Arda Güler'e az süre verdiği gerekçesiyle tepki gören Montella eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Dürüst olmak gerekirse bazen problem yokken problem yaratmak istiyormuşuz gibi hissediyorum. Arda Güler görmek istediğimiz bir futbolcu. 8 aydır 20 dakika her maçta oynamayan oyuncuyu riske etmek gerekir mi 2 günde bir oynadığımız bir ortamda? Burada duygusal olmamak lazım. İnsanları anlıyorum ama mantıklı olmak gerekiyor. Herkesi değerlendirmek istiyoruz."

    ARDA AVUSTURYA MAÇINDA İLK 11

    Montella'nın Avusturya maçı öncesi kafasındaki 11 şekillenmiş durumda. Öyle ki İtalyan çalıştırıcı, geçtiğimiz maç öncesi Arda Güler'e bir sonraki müsabakada ilk 11'de forma vereceğini belirtmişti. Macaristan maçı öncesi konuşan Montella, "Arda Güler görmek istediğim bir futbolcu. Muhtemelen önümüzdeki maçta ilk 11 başlayacak" dedi.

    Öte yandan sakatlanan Rıdvan Yılmaz yerine aday kadroya Abdülkerim Bardakcı'nın eklendiği açıklanmıştı.

    MUHTEMEL 11'LER

    Avusturya: Schlager, Posch, Danso, Wöber, Lienhart, Laimer, Seiwald, Wimmer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch
    Türkiye: Okan Kocuk, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow