hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızına kancayı taktı! 30 milyon Euro...

    Arsenal, Fenerbahçenin yıldızına kancayı taktı 30 milyon Euro...
    expand
    KAYNAKFanatik

    İngiltere Premier Lig'de son 2 sezonun en başarılı takımlarından biri olan Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle ilgileniyor. Londra ekibinde teknik direktör Mikel Arteta, transferde önemli bir rol oynuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanarya'da son yıllarda transfer politikası değişmiş, sonraki satışlarından kâr elde edilebilecek gençler transfer edilmeye başlanmıştı. Vedat Muriqi, Eljif Elmas, Kim Min Jae ve Atilla Szalai gibi isimleri büyük kârlarla satan Fenerbahçe'nin kadrosunda yine büyük bonservis beklentileri olan yıldızlar bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski gibi isimlerden ciddi kârlar elde etmeyi hedefleyen Kanarya'da o isme dev bir talip çıktı.

    ARSENAL MİLLİ YILDIZIN PEŞİNE DÜŞTÜ

    20 senedir Premier Lig'de şampiyonluktan uzak olan Arsenal, Sarı-Lacivertli yıldızın peşine düştü. Ali Koç’un, “Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde” dediği Ferdi Kadıoğlu için Avrupa basınından iddialar artarak devam ediyor.. Ferdi için gelen en güçlü iddianın adresi ise Ada...

    Arsenal, Fenerbahçenin yıldızına kancayı taktı 30 milyon Euro...

    İngiltere’de yayın yapan ve Arsenal’i yakından takip eden Football London’da yer alan habere göre Kırmızı-Beyazlılar, 24 yaşındaki oyuncuyu öncelikli transfer hedefi olarak belirledi. Menajer Mikel Arteta’nın sakatlıklar nedeniyle sol bekte sıkıntı yaşadığı ve bu bölgeye mutlaka transfer istediği belirtildi. Ferdi’nin bu sezon Fenerbahçe’nin bir maçı dışındaki tüm karşılaşmalarında forma giydiği, her iki kanatta oynayabildiği, Süper Lig’de yüzde 85 pas isabeti ve maç başına 7 ikili mücadele kazandığına vurgu yapıldı.

    TEK TAKIM ARSENAL DEĞİL

    Football London, Milli yıldızla ilgilenen tek takımın Arsenal olmadığını, Liverpool, Tottenham ve Napoli’nin de oyuncuyu yakından takip ettiğini yazdı. Ayrıca Fenerbahçe’nin bonservis beklentisinin de yüksek olacağına dikkat çekildi. 

    30 MİLYON EURO

    Sarı-Lacivertliler, EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu için birden fazla teklif bekliyor. Yıldız futbolcunun Avrupa Şampiyonası’nda sergileyeceği performansa bağlı olarak bonservis beklentisi 30 milyon Euro’ya kadar çıkabilir.

    Arsenal, Fenerbahçenin yıldızına kancayı taktı 30 milyon Euro...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow