hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aston Villa Ajax maçı şifresiz mi? Aston Villa Ajax maçı hangi kanalda, saat kaçta?

    Aston Villa Ajax maçı şifresiz mi Aston Villa Ajax maçı hangi kanalda, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Konferans Ligi’nde bu sezonun favorileri arasında gösterilen Aston Villa ve Ajax karşı karşıya gelecek. İki takım ilk maçta yenişememiş ve mücadele 0-0’lık eşitlikle sona ermişti. Her iki takımın da 10 kişi kaldığı karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca tur rövanş mücadelesine kalmıştı. Peki, Aston Villa Ajax UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak ve maç şifresiz mi olacak? İşte Aston Villa Ajax maçı saati ve yayın akışı ile ilgili bilgiler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımlar bugün belli olacak. Son 16 turu rövanş müsabakalarında bugün oldukça önemli karşılaşmalar oynanacak. Fenerbahçe’nin kendi evinde Union Saint Gilloise’yi konuk edeceği gecede Aston Villa ise Ajax ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanarak tur için çok büyük bir avantaj elde etmişti.

    Gecenin bir diğer karşılaşmasında Aston Villa ile Ajax rövanş mücadelesinde kozlarını paylaşacak. İlk maç 0-0 berabere bitmiş ve iki takım da mücadelede 10 kişi kalmıştı.

    ASTON  VİLLA AJAX MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

    Futbolseverlerin bugün TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekleri müsabakalardan biri olacak olan karşılaşma tv8.5’tan canlı izlenebilecek.

    ASTON VİLLA AJAX SON 16 TURU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    14 Mart 2024 Perşembe günü oynanacak olan mücadele saat 23.00’te başlayacak. Villa Park’taki maçı hakem Orel Grinfeeld yönetecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow