Avrupa devleri derbide Arda Güler'i izledi!

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 3-0 kazandı. Avrupa devlerinin scoutlarının, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i izlemeye geldiği öğrenildi.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a konuk oldu. Dev maçı Galatasaray 3-0 kazandı. Nef Stadyumu'nda Avrupa devlerinin scoutlarının, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'i izlemeye geldikleri öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'le yeni sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertliler, 18 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran 2025'e kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Arda Güler bu sezon Fenerbahçe forması ile 34 resmi karşılaşmaya çıktı. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına da 6 kez gol pası verdi.
İLK 11'DE BAŞLADI
Fenerbahçe teknik patronu Jorge Jesus, Arda Güler'i Galatasaray karşısında ilk 11'de başlattı. Portekizli çalıştırıcı sahaya şu ilk 11'le çıktı: İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Rossi, Arda Güler, Batshuayi, Valencia
LİVERPOOL, BAYERN, DORTMUND, AJAX TRİBÜNDE
Kontratının yakın zamanda 2025 yılına kadar uzatıldığı resmi olarak açıklanan 18 yaşındaki futbolcu için İngiltere'den Liverpool, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund ile Hollanda'dan Ajax'ın yetkililerinin, derbiyi takip ettikleri öğrenildi. Avrupa'nın devlerinin gözlemcilerinin, özellikle genç yıldızı mercek altına aldığı bildirildi.
65'TE OYUNDAN ÇIKTI
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, 65. dakikada yerini Emre Mor'a bıraktı. 56 kez topla buluşan genç futbolcu, 33 pasın 26'sını başarı ile iletti. Arda, 7 çalımın 2'ainde başarılı olurken, 17 ikili mücadelenin 7'sini kazanmayı başardı.
(Milliyet)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş, taraftara açık antrenman yaptı
Serdal Adalı, Beşiktaş’ın transfer planını açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir
Okan Buruk, Süper Lig'in yerli teknik adam geleneğini sürdürmek istiyor!
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...