Aykut Kocaman: Beyin kanaması geçireceğim

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın, Osmanlı beraberliği sonrası kayıplara karışmadan önce yardımcılarıyla yaptığı son değerlendirmeden, "Üzüntüden beyin kanaması geçireceğim. Yaşadıklarımız normal şeyler değil." dediği öğrenildi.
Büyük umutlarla Fenerbahçe'ye geri dönen ancak hayal kırıklığından başka bir şey veremeyen teknik direktör Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından takım otobüsüne binmeyip özel bir araçla adeta ortadan kaybolmuştu. Öyle ki Kocaman, düne kadar ne telefonlara ne de kendisine atılan mesajlara yanıt vermişti..
Kocaman'ın Osmanlı maçı sonrası stattan ayrılmadan hemen önce yardımcılarıyla yaptığı son görüşmelerin detayları ortaya çıktı.
Felipe Melo rakibine yumruk salladı
Üçüncü kez son dakika golüyle Ankara'da puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de maç sonunda herkesin üzüntüsü büyüktü. Futbolcular kapıları kapatıp kimseyi içeriye almadan kendi aralarında konuşurken, Kocaman'ın da yardımcılarıyla bir durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı.
Habertürk'ün haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcının bu toplantıda, "Üzüntüden beyin kanaması geçireceğim. Hiçbir planımız tutmadı. Ne yaptıysak bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedik. Yaşadıklarımız normal şeyler değil. Böylesini hiçbir şekilde beklemiyordum" diye dert yandığı öğrenildi.
Aykut Kocaman'ın, Osmanlı beraberliği sonrası kayıplara karışmadan önce yardımcılarıyla yaptığı son değerlendirmede, "Üzüntüden beyin kanaması geçireceğim. Yaşadıklarımız normal şeyler değil" dediği öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'de başarısız olan Jose Mourinho, İtalyan devinin listesinde!
Premier Lig'in gözdesi Barış Alper Yılmaz'a, Almanya'dan kanca!
Süper Lig taraftar ortalamasında zirve Galatasaray'ın
Milli futbolcu Kenan Yıldız, en büyük hayalini açıkladı
SON DAKİKA | Galatasaray, Sacha Boey ve Bayern Münih'i ikna etti! İşte bonservis bedeli...