Badou Ndiaye Stoke City'ye dönmek istemiyor

Galatasaray'ın kiralık olarak transfer ettiği Badou Ndiaye'nin Stoke City'ye dönmek istememesi İngiliz taraftarların tepkisini çekti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray’ın sezon başında Stoke City’den kiraladığı eski futbolcusu Badou Ndiaye, sezon sonunda İngiliz ekibine dönmek istemiyor.
Championship’te oynamak istemeyen Senegalli futbolcu hakkında İngiliz basınında çıkan haberde, Galatasaray’ın Ndiaye’yi bir sene daha kiralama yoluna sıcak baktığını belirtildi.
İngiliz taraftarların takıma dönmek istememesi nedeniyle tepki gösterdiği 28 yaşındaki futbolcunun 2022 yılına kadar Stoke City ile sözleşmesi bulunuyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...