hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona Napoli maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi rövanş maçı!

    Barcelona Napoli maçı hangi kanalda, saat kaçta Şampiyonlar Ligi rövanş maçı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanacak iki müsabaka ile birlikte çeyrek finale adını yazdıran iki takım daha belli olacak. Arsenal’in Porto’yu konuk edeceği gecede Barcelona ise Napoli’yi ağırlayacak. Peki, Barcelona Napoli maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı yayın akışı bilgileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Futbolseverlerin sonucunu merakla bekledikleri müsabakalardan biri de Barcelona ile Napoli arasında oynanacak. Bu sezon kadrosuna kattığı isimlerle yeniden toparlanma sürecine geçen Barcelona rövanş maçında kendi evinde Napoli’yi konuk edecek. İki takım arasında oynanan ilk müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Bu nedenle karşılaşmadan galibiyetle ayrılan takım skor ne olursa olsun çeyrek finale adını yazdırmayı başaracak.

    BARCELONA NAPOLİ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan müsabaka 12 Mart 2024 Salı günü oynanacak. Mücadele Exxen ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma TSİ saat 23.00’te başlayacak. Danny Makkelie ve yardımcılarının görev alacağı müsabaka öncesinde ikili rekabete göz atıldığında iki takım arasında oynanan 9 maçta 5 kez Barcelona’nın 1 kez Napoli’nin galip geldiği görülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow