Barcelona Katar Havayolları ile uzattı

Barcelona kulübü ile havayolu arasındaki ortaklık 2016/17 sezonu boyunca da devam edecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FC Barcelona ve Katar Havayolları, 2013'teki var olan anlaşmadaki koşulları koruyarak, sponsorluk sözleşmesini 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzattı.
Katar Havayolu Grubu İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker "Üç yıl önce spor ortaklığında böyle bir dönüm noktasına girmiştik. Biz gururlu bir şekilde bu ilişkiyi devam ettirmekten onur duyuyoruz . Barcelona ile birlikte harika bir sezon geçirmeyi umuyoruz " diye konuştu.
Barcelona'nın göndereceği 6 futbolcu
Bu arada görüşmelerin uzaması nedeniyle Barcelona 2016-17 formaları mağazalarda sponsor logosu olmadan satışa sunuldu.
Öte yandan İspanyol gazeteleri 1 yıllık uzatma için Katar Havayolları'nın Barcelona'ya 35 milyon euro ödeyeceğini iddia etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞI: Fenerbahçe Kombineleri Satışa Çıktı Mı? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...