Başkan yardımcısı Messi'yi resmen açıkladı!
Paris Saint Germain'de geleceği büyük merak konusu olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi için sürpriz bir açıklama geldi. Başkan Yardımcısı büyük heyecan uyandıran bu açıklamayı taraftarlarıyla paylaştı. İşte ayrıntılar...

Fransa Ligue 1'in marka takımlarından biri olan PSG'de forma giyen Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrılabileceği öne sürülüyor. Bu gelişmelerin ardından yıldız futbolcu hakkında her gün yeni bir iddia gündeme geliyordu. Ancak bugün konuyla ilgili ilk ağızdan bir açıklama geldi. Bu açıklama Messi taraftarlarını da coşturacak cinsten.

Dünya Kupası hayallerini de gerçekleştiren 35 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı şimdiden büyük merak konusu. Bu yaz sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Messi için Amerika iddiaları da gündemdeydi. Arjantinli ise herkesi vereceği kararla ters köşe yapabilir.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor

Fransa Ligi'nde en çok para kazanan futbolcular açıklandı. Listenin ilk 10 sırasında PSG'li oyuncular yer alırken Kylian Mbappe aylık 6 milyon Euro'luk brüt kazancı ile zirvede yer aldı. Fransız yıldızı 3 milyon 650 bin Euro ile takım arkadaşı Neymar izliyor. 3. sırada 3 milyon 375 milyon Euro'luk aylık brüt kazancı ile Lionel Messi bulunuyor.

PSG ile olan sözleşmesi yaz aylarında bitecek olan Lionel Messi'nin gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği sorusu büyük bir merak uyandırırken, Suudi Arabistan'dan sürpriz bir açıklama geldi. Cristiano Ronaldo'ya da ev sahipliği yapan Suudi Arabistan Ligi'nde mücadele eden Al-Tai takımının başkanı, Arjantinli efsaneyi takımında görmek istemediğini söyledi.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor

Suudi Arabistan televizyon kanalı SBC'ye konuşan Al-Tai Başkanı Turki Al-Dabaan, "Takımıma Messi gibi futbola doymuş ve Bayern Münih karşısındaki gibi sadece stadı izlemek için maça çıkan yıldız futbolcu transfer etmem. Şunu da belirteyim; Cristiano Ronaldo, Messi'den daha ünlü." dedi. Bu gelişmelerin ardından bir yeni açıklama da İspanya'dan geldi.

Marca'da yer alan habere göre; Barcelona'nın Başkan Yardımcısı Rafa Yuste, Messi'yle temas halinde olduklarını açıkladı. Başkan yardımcısının, Arjantinli oyuncunun geri dönmesini isteyip istemeyeceği, dönmesini isteyip istemeyeceği ve temasların olup olmadığı şeklindeki sorulara yanıtı "Her şeye evet derim" oldu.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
Yuste sözlerine şu şekilde devam etti:

"Leo ve ailesi onlara ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Ne yazık ki sonuçlanmayan müzakerelerde yer aldım. Eğer La Masia'dan bahsediyorsak, Leo'dan bahsediyoruz demektir. Sadece sportif açıdan değil, temsil edebilecekleri açısından da geri dönmesini çok isterim. Hayattaki güzel hikayeler iyi bitmelidir. Onlarla temaslarımız var"