hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayern Münih Arsenal maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Münih Arsenal maçı saat kaçta?

    Bayern Münih Arsenal maçı hangi kanalda, şifresiz mi Münih Arsenal maçı saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi’nde son yarı finalistler bugün oynanacak 2 maç ile belli olacak. Bayern Münih’in rövanş maçında Arsenal’i konuk edeceği maç TV ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Peki, Bayern Münih Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Devler Ligi mücadelesi ile ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi’nde gecenin şifresiz yayınlanacak mücadelesi Bayern Münih ile Arsenal arasında oynanacak. İlk karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona ermişti. Rövanş mücadelesinde saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Bayern Münih turu atlayan taraf olmak istiyor. Dün 2 İspanyol ekibi Atletico Madrid ve Barcelona çeyrek final aşamasında kupaya veda etmişti. Dortmund ve PSG ise yarı finale kalan takımlar olmuştu.

    Bayern Münih’de sarı kart cezalısı Alphonso Davies’in yanı sıra sakatlıkları süren Sarr, Sacha Boey, Kingsley Coman ve Serge Gnabry mücadelede yer alamayacak. Arsenal’de ise Martin Odegard’ın durumu maç saatinde netleşecek.

    BAYERN MÜNİH ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

    17 Nisan 2024 Çarşamba günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı saat 22.00’de başlayacak. Müsabaka TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Gecenin diğer karşılaşması ise Real Madrid ile Manchester City arasında oynanacak. Bu iki eşleşmeden galip gelen takımlar yarı finalde kozlarını paylaşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow