Berkant Tayland'da yeniden doğacak

Berkant Taylandda yeniden doğacak
expand

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Berkant Göktan, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bayern Münih, Galatasaray ve Mönchengladbach'ta forma giyen, 1860 Münih'te oynadığı dönemde kokain kullandığı gerekçesi ile takımdan uzaklaştırılan ve şimdi Tayland'ın Muang Thong United takımıyla anlaşan Berkant, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Berkant, Kicker'e yaptığı açıklamada, hayatını yeniden düzenlediğini, uzun bir yolculuk yaparak Taylandlı bir kadınla tanıştığını ve geçen yıl evlendiğini belirterek, "yayatımı yeniden başlatmak gerektiğini anlamıştım. Yeni bir başlangıç Almanya'da zor olurdu" dedi.

1860 Münih ile özellikle menajer Miki Stevic ile sürekli irtibatta olduğunu ifade eden Berkant, kalbinin 1860 Münih'e bağlı olduğunu, ancak o dönemin kendisi için artık kapandığını kaydetti.

Yeni takımından övgüyle bahseden Berkant, Muang Thong'un 2009 yılında şampiyon olduğunu, takımda her şeyin profesyonel olduğu izlenimini edindiğini, Arsenal ile işbirliği yaptıklarını, ancak futbol seviyesinin Avrupa ile karşılaştırılamayacağını ifade etti.

Berkant, yeni kulübü ile ne zaman yeniden sahalara döneceğinin sorulması üzerine sezonun Mart ayında başlayacağını, ancak bu tarihin kendisi için çok erken olduğunu, 1,5 yıl boyunca spor yapmadığını ve sezona iyi bir şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow