Beşiktaş Ailton'u Kızılyıldız'a verdi

Beşiktaş Ailtonu Kızılyıldıza verdi
expand

Beşiktaş, teknik direktör Jean Tigana'nın kadroda yer vermediği Brezilyalı Ailton'u Kızılyıldız'a sattı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Schalke'den transfer ettiği, daha sonra Hamburg'a kiraladığı Brezilyalı golcü Ailton 300 bin euro karşılığında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına verildi.
 
Siyah-beyazlı yönetim Ailton'dan boşalan yabancı kontenjanı için son güne kadar bekleme kararı aldı. Beşiktaş kulübü menajeri Ali Gültiken "şu anda sıcak bir transfer görüşmemiz yok" ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş ile son yılı opsiyonlu olmak üzere 21 temmuz 2005'te toplam üç yıllık sözleşme imzalayan Ailton 188 günlük Beşiktaş serüveninde 18 resmi maça çıktı.
 
Bundesliga'nın eski gol kralı 14 Süper Lig maçında beş, dört UEFA Kupası maçında iki kez fileleri havalandırdı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow