Beşiktaş bonservisli oyunculara da yönelecek

Hem Süper Lig’in kalan haftalarını hem de transfer dönemini hedeflerine ulaşarak kapatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın raporuna göre bonservisli oyuncuları da listesine alabilecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Parasal sıkıntılar nedeniyle bonservisi elinde olan ya da kiralık isimlere yönelen siyah-beyazlıların, Sergen Yalçın’ın kadrosunda görmek istediği, sözleşmesi bulunan oyuncuları ise takas yoluyla renklerine bağlamanın planlarını yaptığı belirlendi.
Oynama garantisi
TFF ve Bankalar Birliği’nden transfer limiti ve mali konularda esneklik bekleyen siyah-beyazlılar, bonservisli isimler için kulüplere oyuncu ve bir miktar para vererek transferi noktalamaya çalışacak. Koronavirüs salgını nedeniyle dünya futbolunun sarsılmasını göz önünde bulunduran yönetim, yurt dışından yapılacak transferleri de takas yoluyla bitirmeyi hedefliyor. Bazı genç oyuncuların ise kulüplerine oynama garantisi verilerek kadroya katılması düşünülüyor.
(Milliyet)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Vedat Muriqi, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Transfer listesine eklendi...
Arda Güler ayrılık iddialarına noktayı koydu! Xabi Alonso sözleri...
FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞI: Fenerbahçe Kombineleri Satışa Çıktı Mı? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!