Beşiktaş FIFA'dan Cyle Larin için geçici lisans isteyecek

Beşiktaş FIFAdan Cyle Larin için geçici lisans isteyecek
expand

Beşiktaş, geçen hafta İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Cyle Larin transferini FIFA'ya taşıyor!

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Geçen hafta İstanbul'a gelen, sağlık kontrolünden geçen futbolcu, önceki gün Beşiktaş'la antrenmanlara çıkmıştı.

Siyah-beyazlı kulüp, FIFA'ya Larin transferi için "geçici lisans" başvurusu yaptı.

Kulüp avukatları Kanadalı futbolcu için geçici lisansın müjdesini verirken hukuki sürecin başlayacağını ve yaklaşık 6 ay süreceğini hatırlattı.

ABD Major League ekiplerinden Orlando City, Larin'in sözleşmeli oyuncuları olduğu konusunda ısrarını sürdürüyor.

Everton'dan şok golcü transferi: Cenk Tosun'a 17 milyon euro'luk rakip

Amerikan kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Orlando City, forvet oyuncusu Cyle Larin ile ilgili Beşiktaş Kulübünün yaptığı açıklamadan haberdardır. Kulüp, Larin'in transfer şartlarıyla ilgili anlaşmaya varmadı ve Beşiktaş'ın açıklamasına karşı gereken yapılacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

FIFA kuralları gereği ülkelerin kendi hukuk sistemlerine saygı gösteriyor. Bu nedenle Larin konusunda nasıl bir karar verileceğini tahmin etmek şu an için güç. Ancak Beşiktaşlı yöneticiler kendilerinden emin görünüyorlar.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow