Beşiktaş'ta Adem Ljajic karantinaya alındı

Beşiktaş’ta ağır bir gribal enfeksiyon geçiren ve ateşi 39.5 dereceye kadar çıkan Sırp yıldız Adem Ljajic’in, diğer oyuncularla irtibatı kesildi. Adeta karantinaya alınan Ljajic, bulaşıcı rahatsızlığı geçene kadar takımdan uzak tutulacak.
Beşiktaş’ta, Trabzonspor karşılaşması öncesi ağır bir gribal enfeksiyon geçiren Adem Ljajiç, bir türlü toparlanamıyor. Hastanede yapılan serum tedavisine rağmen 39.5 derece ateşi dün itibariyle henüz düşmeyen Ljajic’in daha büyük bir sıkıntı yaşamaması adına sağlık ekibinin tüm imkanları seferber ettiği öğrenildi.
Sırp yıldızın rahatsızlığının bulaşıcı olması sebebiyle harekete geçen Siyah- Beyazlılar’ın doktorlarının da, virüsün diğer oyunculara bulaşmaması adına Ljajic’i adeta karantina altına aldığı ve takımla irtibatını kestikleri bildirildi.
Bir hayli halsiz...
Önümüzdeki hafta başına kadar takıma katılmaması beklenen yıldız futbolcunun boğazlarının komple şiş ve iltihaplı olduğu, vücut direcinin de düşük olduğu belirtildi.
Kendisini bir hayli halsiz hisseden 28 yaşındaki atak orta saha oyuncusunun durumu hakkında da teknik ekibe sık sık bilgi verildiği gelen haberler arasında yer alıyor.
(Fanatik)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin genç yıldızını Premier Lig'e istiyor!
Galatasaray'dan stoper hamlesi! Resmen duyurdular...
ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri Kimler? Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, Play-Off ve Lig Kura Tarihi...