hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta Fernando Santos, Muçi ile özel görüştü

    Beşiktaşta Fernando Santos, Muçi ile özel görüştü
    expand
    KAYNAKFanatik

    Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, hazırlık maçında 1-1 biten F. Karagümrük mücadelesi sonrası oyuncularına uyarılarda bulundu. Portekizli hoca, Ernest Muçi ile ise özel olarak görüştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş, lige verilen arada iki hazırlık maçı oynadı. Siyah-Beyazlılar, Buducnost karşısında 5-1'lik bir galibiyet alsa da son maçta Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

    Kara Kartal’ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, Süper Lig’e verilen arada oynadıkları hazırlık maçlarında ortaya konan futboldan dolayı memnun kalmadı. Son olarak Karagümrük’le 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar’da Portekizli hoca, takıma uyarılarda bulundu. Santos, “Atağa yeterince hızlı çıkamıyoruz. Top kayıpları üst seviyede. Takım savunmasından uzaktayız. Mücadele ve saha içindeki yardımlaşma yetersiz. Kompakt olmalıyız. Topun olduğu bölgede çoğalıp, topsuz alanı da unutmamak gerekiyor” şekilde bir dizi uyarı ve telkinlerde bulundu.

    MUÇİ'DEN TEK İSTEK

    Kara Kartal’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muci, teknik direktör Fernando Santos tarafından; 10 numara, ve kanat hattında değerlendirilmişti. Skora katkı sağlasa da istikrar konusunda zamana ihtiyacı olduğunun sinyallerini veren yıldız oyuncunun, özel görüşmede teknik ekipten kalan maçlarda sadece 10 numara hattında görev almak istediğini ilettiği belirtildi.

    Beşiktaşta Fernando Santos, Muçi ile özel görüştü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow