hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Cenk Tosun gelişmesi

    Beşiktaşta Salih Uçan ve Cenk Tosun gelişmesi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Salih Uçan ve Cenk Tosun'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopan Beşiktaş, 30. hafta itibarıyla zirvedeki Galatasaray'dan 35 puan fark yedi. 2023/2024 sezonunda 2 başkan değiştiren siyah-beyazlı takım, 4 de hoca gördü. Sezona teknik direktör Şenol Güneş'le başlayan Kartal'a, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Fernando Santos da çare olamadı.

    Seçime giden siyah-beyazlılarda, Ahmet Nur Çebi'nin yerine başkanlık koltuğuna Hasan Arat oturdu. Devre arasında elini cebine atarak flaş transferler yapan yeni yönetim, kötü gidişatı engelleyemedi.

    Son haftalarda formsuzluğuyla dikkat çeken Cenk Tosun taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. Salih Uçan'la birlikte sözleşmesi sezon sonunda sona erecek milli futbolcular, henüz yönetimle masaya oturmadı.

    Beşiktaşta Salih Uçan ve Cenk Tosun gelişmesi


    SEZON SONU BEKLENECEK

    TRT Spor'un haberinde; Beşiktaş yönetiminin Cenk Tosun ve Salih Uçan görüşmelerini şu an için askıya aldığı belirtildi. Siyah-beyazlı yönetim 2 isim için sezon sonunu bekleyecek. 2 futbolcunun sezon sonuna kadar olan performansları gözden geçirilecek ve ona göre yeni kontrat önerilecek.

    Bu sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan Tosun, 5 gol atarken 6 asist yaptı. Sakatlığı devam eden Uçan ise ligde 19 maçta görev alırken 1 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow