"Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim"

Fenerbahçe, Mahmut Tekdemir ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki oyuncu Başakşehir yetkililerine ‘Fenerbahçe’de oynamak istiyorum’ diyerek kolaylık istedi.
Sarı-Lacivertliler, tecrübeli çalıştırıcının transfer listesinin ilk sırasında yer alan Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu Mahmut Tekdemir’le prensip anlaşmasına vardı.
31 yaşındaki oyuncu F.Bahçe’de oynama istediğini Başakşehir yetkilerine ileterek bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istedi. Bu gelişme sonrası Başakşehir yönetimi Mahmut’u satma konusunu düşünmeye başladı.
Başakşehir altyapısından yetişen tecrübeli oyuncu bu sezon A Milli Takım’ın ilk 11’inde de kendine yer buldu. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Fransa’yı evinde 2-0 mağlup ettiği 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında ilk 11’de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Tekdemir, İzlanda maçında ise sakatlığı sebebiyle forma giyememişti. Bu sezon Medipol Başakşehir formasıyla 34 karşılaşmaya çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu bu maçlarda 1 asist yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...