hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum FK-Eyüpspor maçı sonrası Uğur Demirok'tan açıklama

    Bodrum FK-Eyüpspor maçı sonrası Uğur Demiroktan açıklama
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Eyüpspor, Bodrum FK maçında tribünden atılan cisimle gözünden yaralanan Uğur Demirok'un tedavisinin devam ettiğini ve ameliyat olma ihtimali bulunduğunu açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasında sahaya atılan yabancı madde yüzünden yaralanan Uğur Demirok'tan açıklama geldi.

    Uğur Demirok'un yaptığı açıklamada, "Retinada yırtık mevcut. Bu sabah lazerle müdahele edildi fakat kanama olduğu için istenilen yere yapılamadı. Çarşamba günü tekrardan kontrol edilip bir daha denenecek. Eğer olmazsa operasyon olmam gerekecek." ifadeleri yer aldı.

    Bodrum FK-Eyüpspor maçı sonrası Uğur Demiroktan açıklama

    Eyüpspor ise şu açıklamayı yaptı;

    Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok’un tedavisi İstanbul’da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor. Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow