Bülent Korkmaz: Süper Lig’e çıkmamız son haftaya kaldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kazanmak için geldik ama kaybetmedik, hafta başından beri çalıştığımız pozisyonlardan gol yedik” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Göztepe ile 3-3 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Hatalı goller yedik ama geri dönüşümüz iyi oldu. Süper Lig’e çıkmamız son haftaya kaldı. Oyuna sonradan dahil olan arkadaşlarımız iyi katkı verdi. Kaybetmedik ve son haftaya kaldı. İnşallah haftaya Süper Lig’e çıkarız. Göztepe baskıyla beraber savunma yapmayı çok iyi yapıyor. Çok zor takımlar. Göztepe'yi kutluyorum, tebrik ediyorum. Özellikle sezonun ikinci yarısından itibaren harika işler yaptılar. Duran toptan da hemen hemen tahmin ediyorum 7-8 maçta gol bulup maç kazandılar” diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLETLERİ: Yeni Sezon Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
SÜPER LİG 2025-2026 TRANSFER DÖNEMİ TARİHİ! Futbolda transfer dönemi başladı mı, ayın kaçında başlıyor?
Galatasaray’ın Leroy Sane – Victor Osimhen planı: İkisi bir arada
Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes'e, İtalyan devi talip oldu!
Trabzonspor, yıldız isimler için kollarını sıvadı! İşte transferde öne çıkan isimler...