Burak Elmas: Türk futboluna bir iyilik yapın ve istifa edin

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini ve tüm kurullarını bir kez daha istifaya davet ediyoruz." açıklaması yaptı.
Burak Elmas'ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;
Kulübümüzün demokratik bir şekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okudum.
Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir.
Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.
Sayın Nihat Özdemir,
TÜRK FUTBOLUNA SON BİR İYİLİK YAPIN ve İSTİFA EDİN!
Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edeceğiz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da panik! Yunus Akgün imzalamazsa...
Galatasaray’da derbi mesaisi sürüyor
Teknik direktörlüğü bırakan Alex de Souza'nın yeni görevi ve adresi belli oldu
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus suskunluğunu bozdu! Mourinho ve Talisca sözleri...
Beşiktaş, Galatasaray mesaisine başladı