Bursaspor'un yeni başkanı Mesut Mestan oldu

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan açık oylama sonucunda seçime tek aday olarak giren Mesut Mestan, yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.
Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'un olağanüstü seçimli kongresinde, başkanlığa Mesut Mestan seçildi.
Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki olağanüstü genel kurul, bin 79 üyenin katımıyla gerçekleştirildi. Kongrede seçime, tek aday konumundaki Mesut Mestan'ın oluşturduğu listeyle gidildi.
Mesut Mestan, kongrede yaptığı konuşmada, Bursaspor'un kendisine ihtiyaç duyduğunu gördüğü için aday olduğunu söyledi.
"Bursaspor'u sahipsiz bırakamazdım." diyen Mestan, hiç kimsenin Bursaspor'dan üstün olmadığını ifade etti.
Birlik ve beraberlik sağlandığında, kulübün şampiyonluğa ulaştığını dile getiren Mestan, "Koltuk sevdalısı hiçbir zaman olmadım. Çok atıp tutanlar keşke aday olsalardı da ben de gücüme göre yardım ederdim. Herkes kaçtı, biz medeni cesaretimizle aday olduk. Bizim taraftarımız çok akıllıdır. Her şeyin farkındalar." diye konuştu.
Mesut Mestan, konuşmaların ardından yapılan oylama sonucu yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.
Mestan başkanlığındaki yönetim kurulunda, Ahmet Eraslan, Erol Turan, Uğur Çelikyay, Kıvanç Cakalıoğlu, Konuralp Yeşil, Fatih Öztürk, Serhat Yıldırım, Ali Büyükkurt, Ersin Toker, Serkan Subaşı, Yavuz Aman ve Yıldırım Hacıoğlu yer aldı.
Bursaspor Kulübü Disiplin Kurulu, Mustafa Kemal Şençayır, Sungurtekin Öztan ve Umut Önel'den, Türkiye Futbol Federasyonu Delege Kurulu ise Besim Hacıoğulları, Hasan Başaran, Mustafa Kemal Gürmen ve Mehmet Çakman'dan oluştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İngiliz ekibinden Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'a rekor teklif!
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Okan Buruk'tan izin çıktı...
ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA? Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Kimler? Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, Play-Off ve Lig Kura Tarihi...
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...