Çalhanoğlu 2. lige transfer oldu

Çalhanoğlu 2. lige transfer oldu
expand
KAYNAKAA

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Geçtiğimiz yıl Avusturya 1. Lig takımlarından Austria Klagenfurt takımında forma giyen Çalhanoğlu, Gümüşhanespor'un tesislerine gelerek, kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar'ın da katıldığı törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Büyükbayraktar, yaptığı açıklamada, Muhammed Çalhanoğlu'nun Gümüşhanespor’u seçmesinin kendileri için farklı bir anlam ifade ettiğini söyledi.

"Gümüşhanespor'a katacağı çok büyük hizmetler olacak"

Gümüşhanespor'u tercih ettiği için Çalhanoğlu'na teşekkür eden Büyükbayraktar, "Belki de bu transferin en büyük ayağı da babası oldu. Muhammed'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Kendisinin Gümüşhanespor'a katacağı çok büyük hizmetler olacağına inanıyorum. Kendisini 2 yıldır takip ediyorduk. Ciddi anlamda bir çıkış yakalayacağına inanıyorum. Burası huzurlu, ekonomisi iyi olan, ödemelerini zamanında yapan, istikrarlı bir kulüp." diye konuştu.

Galatasaray Bülent Eken'e veda etti 

"Bu sezon daha büyük işler yapacağız"

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Gümüşhanespor'un geçen sezon yaptıklarının ortada olduğunu kaydeden Kaya Büyükbayraktar, "Play-off oynayan bir kulübüz. Takımın geçen yılki iskeletini koruduğumuz için bu sezon daha büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Gümüşhanespor'un bu sezon PTT 1. Lig'in kapısını aralayacağına inancım tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

İç transferde Cem Sultan ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını ifade eden kulüp başkanı Büyükbayraktar, dış transferlerde ise Kocaeli Birlikspor'dan Onur Okan, Van Büyükşehir Belediyespor'dan Burak Koyuncu, BUGSAŞ Spor'dan Rahmi Muhammet Akyazı, Aydınspor 1923'den Serhat Mermer, Ankara Demirspor'dan Osman Torun, Gençlerbirliği'nden Mehmet Cansın Çiçek, Yeni Malatyaspor'dan Ali Sakal ve Şanlıurfaspor'dan Oğuz Çalışkan ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Galatasaraylı yönetici müjdeyi verdi

Gümüşhanespor'a katkı yapmak için geldiğini dile getiren 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Çalhanoğlu, "Benim görevim konuşmak değil, sahada iyi performans göstermek. İnşallah bir üst lige çıkarız." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow