hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Can Uzun transfer oluyor! İşte bonservis bedeli...

    Can Uzun transfer oluyor İşte bonservis bedeli...
    expand
    KAYNAKcnnturk.com

    Geçtiğimiz hafta milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun, yeni takımına transfer oluyor. Genç isim sağlık kontrollerinden geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de oynayan Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanırken, "Kalbimin sesini dinledim. Böyle bir karar, kulüp değiştirmek gibi bir kariyer kararı değil, gönül kararıdır. Milli takımı hissetmeniz gerekiyor ve burada kalbim ve içgüdülerim Türkiye'nin benim için doğru seçim olduğunu söyledi." ifadelerini kullanmıştı.

    SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

    Önümüzdeki yaz Nürnberg'ten transfer olması beklenen Can Uzun'un yeni takımını Alman basını duyurdu. Bild'in haberine göre; 18 yaşındaki futbolcu Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt için sağlık kontrollerinden geçti.

    10 MİLYON EURO BONSERVİS

    Haberde, Frankfurt'un genç oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Geleceği parlak 10 numara bu sezon Bundesliga 2'de çıktığı 22 maçta 13 gol atarken 1 de asist yaptı.

    Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Nürnberg Sportif Direktörü Dieter Hecking, "Can Uzun'u burada tutmak isteriz ama ne yazık ki futbol dünyası farklı. Onu isteyen kulüplerin olduğunu tahmin edebilirsiniz" demişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow