hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carlo Ancelotti, Arda Güler'e müjdeyi Almanya'da verdi! Cadiz maçında...

    Carlo Ancelotti, Arda Gülere müjdeyi Almanyada verdi Cadiz maçında...
    expand

    La Liga'da şampiyonluğunu ilan etmeye yakın olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'e bir kez daha forma verecek. Milli yıldız, Cadiz maçında taraftarı karşısında ilk kez 11'e çıkmaya hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, tur umutlarını Santiago Bernabeu'ya taşıdı. Rövanş karşılaşması 8 Mayıs'ta Madrid'de oynanacak. Real Madrid'in Bayern Münih'e konuk olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Arda Güler de kadrodaydı. 19 yaşındaki yıldız futbolcu, maç boyunca yedek kulübesinde kaldı ve süre alamadı. Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi maçından sonra şimdi yeniden La Liga'ya odaklanmış durumda. Los Blancos, ligin 34. hafta mücadelesinde 4 Mayıs Cumartesi günü Cadiz'i konuk edecek.

    Real Madrid, Cadiz maçı öncesinde ligde 84 puanla lider durumda. Barcelona ise 73 puanla ikinci sırada bulunuyor. Eğer Madrid, Cadiz'i mağlup edip Barça ise Girona'yı yenemezse, Real Madrid şampiyonluğunu ilan edecek.

    MÜJDEYİ ALMANYA'DA ALDI

    Öte yandan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Almanya'da oynanan Bayern Münih maçından sonra Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İtalyan teknik adamın, yıldız futbolcuya müjde verdiği bildirildi.

    'CADIZ MAÇINDA İLK 11'DESİN'! 

    Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Arda Güler'e Almanya'da, "Cadiz maçında ilk 11'de oynayacaksın" dedi. Bu müjdenin ardından Arda'nın büyük bir sevinç yaşadığı belirtildi.

    TARAFTARI KARŞISINDA İLK KEZ

    Cadiz maçına ilk 11'de başlaması beklenen Arda Güler, aynı zamanda bir ilki yaşayacak. Yıldız futbolcu, Santiago Bernabeu'da bir La Liga maçına ilk kez ilk 11'de başlayacak
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow