hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Chelsea- Manchester United karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolu yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. Bu sezon şampiyonluk mücadelesinde beklentilerin uzağında kalan iki takım sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki Chelsea - Manchester United maçı ne zaman? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premier Lig’in 30. haftasında Chelsea ve Manchester United kozlarını paylaşıyor. Ev sahibi Chelsea geride kalan haftalarda oynadığı 28 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Konuk takım Manchester United ise 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 48 puan topladı. Chelsea maçı öncesinde Manchester United’ta gözler Rashford ve Bruno Fernandes’in göstereceiği performansa çevrildi.

    CHELSEA - MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN?

    Premier Lig’in 30. haftasında Chelsea, Manchester United’ı konuk ediyor. Premier Lig karşılaşması 4 Nisan Perşembe günü saat 22:15’te başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Premier Lig’de sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala 11. sırada bulunan Chelsea, Manchester United maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyor. Premier Lig’i ilk 4 sırada tamamlayan takımlar doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow