CHP'de Fenerbahçe krizi

CHP Çankaya İlçe Başkanı olan eski hakem Selçuk Dereli'nin Fenerbahçe'yi sürekli eleştirmesinden dolayı yeni dönemde aday gösterilmeyeceği iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşesinde, CHP Çankaya İlçe Başkanı ve aynı zamanda eski hakem olan Selçuk Dereli ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
Bayer, Dereli'nin yeni dönemde aday olmaması için örgüte talimat verildiğini ifade etti. Bayer, bu kararın, Dereli'nin Fenerbahçe'yi sürekli olarak eleştirmesinden kaynaklandığını öne sürdü.
Süper Lig ekibi dünya devine satılıyor
Yalçın Bayer'in yazısının ilgili kısmı şu şekilde:
"CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli’nin yeni dönemde aday olmaması için Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in örgüte ‘talimat’ verdiklerini, buna neden olarak Dereli’nin Fenerbahçe’yi aşırı şekilde eleştirmesinin gösterilmesinin garip karşılandığını... "
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu transferi Victor Osimhen'e bağlı
Paul Onuachu geri dönüyor! Resmi imza çok yakın...
Solskjaer gidişine izin vermedi! Mustafa Erhan Hekimoğlu'na transfer teklifi...
Fenerbahçe'nin Faslı yıldızlarına dev bonservis! Amrabat ve En-Nesyri'ye ilgi var...
Galatasaray Transfer Haberi | Ahmetcan Kaplan için Ajax’la temaslar başladı