Cicaldau'dan Hagi ve Popescu sözleri

Galatasaray'ın yeni transferi Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılı takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Sarı-kırmızılı kulübün Rumen ekibi Universitatea Craiova'dan 6,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı 24 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.
Cicacaldau, "Galatasaray'a imza attığım için çok mutluyum. Romanya'da herkesin Galatasaray hakkında bilgisi var. Hagi ve Popescu Galatasaray'da çok büyük başarılar elde etti. İkisini de tanıyorum. Hagi, hocalığımı da yaptı. Onları mahcup etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.
6,5 milyon euro ödenecek
Galatasaray Kulübü, yeni transferi Alexandru Cicaldau ile 5 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 avro tutarında transfer bedeli ödenecektir." denildi.
24 yaşındaki orta sahanın tek taraflı serbest kalma bedelinin ise 25 milyon avro olarak belirlendiği aktarıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor'dan bu sezon bir ilk
Fenerbahçe'de yönetim kurulu transfer için toplandı! 2 ayrılık kararı...
Nihat Kahveci'den Galatasaray'ın yeni transferi için çarpıcı sözler: Buraya ikizi gelmiş olabilir!
Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko'dan ofsayt tepkisi: Garip çizildi!
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...