Danimarkalı yıldız Sevilla'ya imza attı

Danimarkalı yıldız Sevillaya imza attı
expand

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İspanyol ekibi Sevilla, Danimarkalı orta saha oyuncusu Michael Krohn-Dehli'yi kadrosuna kattı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sevilla'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Danimarkalı orta saha oyuncusu Michael Krohn-Dehli ile 2+1 yıllık anlaşma imzalandığı duyuruldu.

Dnipro'ya ceza geldi

Danimarka Milli Takımı ile kampta olan 31 yaşındaki Krohn-Dehli, ülke basınına yaptığı açıklamada özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Krohn-Dehli, Avrupa Ligi şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak Sevilla'da forma giymekten mutluluk duyacağını ifade ederek, "Tabii ki Şampiyonlar Ligi'nde olmak büyük bir rüya, bu benim için bir ayrıcalık olacak" diye konuştu.

İşte Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Krohn-Dehli bu sezon İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Celta formasıyla 38 maça çıktı, 1 gol attı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow