Dele Alli o kurala takıldı! Beşiktaş'ta kalıyor

Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen Dele Alli, istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Siyah-beyazlı ekip deneyimli oyuncu ile yollarını ayırmayı düşünüyordu. Bonservisi Everton'da olan İngiliz oyuncu ise kritik bir kurala takılıyor.
Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli hiçbir yere gitmiyor. Son günlerde 26 yaşındaki futbolcunun eski kulübüne geri döneceği konuşulsa da bu mümkün görünmüyor.
Deneyimli 10 numara, bu sezon başında satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralık olarak transfer edilmişti.
Sabah'ta yer alan habere göre geldiği günden bu yana verilen şansları değerlendiremeyen oyuncunun performansı da çok tartışılıyor. Bu nedenle geri gönderilme seçeneği konuşulsa da Dele Alli'nin sezon sonuna kadar yeri Beşiktaş olacak.
2.2 MİLYON EURO'LUK MAAŞ ENGELİ!
İngiliz futbolcu bu sezon başında Everton formasıyla 2 Premier Lig maçına çıkıp sonrasında Beşiktaş'a katılmıştı. Yıldız futbolcu için bir başka kulübe gitme durumu ise sezon içerisinde 3 farklı takımda oynayamama kuralına takılıyor.
Everton ise futbolcunun 2.2 milyon Euro'luk maaşını karşılayan Beşiktaş'ın geri gönderme talebi iletmesi halinde bunu kabul etmeyecek. Çünkü kadroda düşünülmeyen Dele Alli'nin en azından maaş yükünü karşılamak istemiyorlar.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir
Avrupa basını, derbiyi manşetlere taşıdı: Mourinho'nun Fenerbahçe'si rayından çıktı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la aynı kaderi yaşadı
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan, Ali Koç'a tepki! Adaylık açıklaması...
Derbi yenilgisi sonrası Jose Mourinho'yu topa tuttu: Dünyanın en büyük hocasısın öyle mi?