hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Derrick Köhn: Galatasaray'da oynamak hayalimdi

    Derrick Köhn: Galatasarayda oynamak hayalimdi
    expand
    KAYNAK DHA

    Galatasaray'ın Alman sağ beki Derrick Köhn, başka teklifler de almasına rağmen sarı-kırmızılıları tercih ettiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya kampında açıklamalarda bulunan Köhn, "2-3 tane teklif vardı. Galatasaray çok büyük bir takım ve hayalimdi burada Galatasaray’da oynamak. Bende burada şampiyon olmak istiyorum. Aklıma gelen ilk cevap evet oldu. Mutluyum burada olduğum için" dedi.

    "SADECE BURAYA ODAKLANMALIYIM"

    Bayern Münih'e giden Sacha Boey gibi eski takımı olan Alman ekibine transfer olmak gibi bir düşüncesi olup olmadığı sorusuna Köhn, “Şuan sadece Galatasaray’a odaklanıyorum. Bayern Münih'e giden Sacha Boey için çok mutluyum. İyi bir oyuncu ama ben şuan sadece buraya odaklanmalıyım ve gelecekte ne olacağına o zaman bakacağız" cevabını verdi. 

    OKAN BURUK'A ÖVGÜDE BULUNDU

    Teknik direktör Okan Buruk hakkındaki soruyu ise 25 yaşındaki oyuncu, "Okan hoca sahada fark yaratıyor. Sorularımı ona iletiyorum, saha içi ya da dışı olsun ona soru sorabiliyorum. Hocamız olduğu için çok mutluyum. Onunla devam etmeyi çok istiyoruz. Takım olmuş durumdayız. Hocamızla beraber yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde yanıtladı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow