Diagne'nin paylaşımı taraftarı kızdırdı

Diagnenin paylaşımı taraftarı kızdırdı
expand

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almayan Mbaye Diagne'nin özel izin aldığı ifade edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Süper Lig'in gol kralı Diagne'nin kutlamalarda olmaması dikkat çeken en büyük detay oldu. Diagne'nin teknik direktör Fatih Terim'den Sivasspor maçı öncesinde izin aldığı ve bu yüzden kutlamalara katılmadığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk kutlamalarına katılmayan Senegalli futbolcu, Galatasaray kafilesinin kutlamalar için Türk Telekom Stadyumu'na gittiği esnada arabasıyla olan fotoğraflarını paylaşarak ''İyi günler'' notunu düştü.

Diagne'nin bu paylaşımı sonrası Galatasaraylı taraftarlar golcü futbolcuya sert tepki gösterdi. 27 yaşındaki forvetin özel izin aldığı ve bu nedenle kutlamalara katılmadığı bildirildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow