hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dortmund Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi, hangi kanalda, saat kaçta?

    Dortmund Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi, hangi kanalda, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi’nde bu gece oynanacak iki karşılaşma ile ilk iki yarı finalist belli olacak. Barcelona ile PSG’nin karşı karşıya geleceği gecede bir başka İspanyol ekibi Atletico Madrid, Almanya deplasmanında Borussia Dortmund’un konuğu olacak. İlk maçı 2-1 kazanan Atletico Madrid’in skor avantajı ile sahada yer alacağı mücadele TV ekranlarından şifresiz izlenebilecek. Peki, Dortmund Atletico Madrid maçı hangi kanalda, Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devler Ligi’nde heyecan bugün oynanacak iki çeyrek final mücadelesi ile devam edecek. Dortmund’un kendi evinde Atletico Madrid’i konuk edeceği maç futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. İlk maçta kendi evinde 2-1 kazanan Atletico Madrid önemli bir avantaj yakalamıştı. İkinci maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Borussia Dortmund’da karşılaşma öncesinde Bensebaini ve Bynoe Gittens sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Konuk takım Atletico Madrid’de ise sarı kart cezalısı olan Samuel Lino bu mücadelede forma giyemeyecek.

    Bu sezon Bundesliga’da beklentileri karşılayamayan Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde kupa hedefiyle yoluna devam etmek istiyor. Leverkusen’in şampiyonluğunu garantilediği Bundesliga’da 56 puanla beşinci sırada yer alan Dortmund, Devler Ligi’ni kazanarak sezonu kupa ile tamamlamak isteyecek. Deplasmanda skor avantajını kullanmak isteyen Atletico Madrid’e ise her türlü beraberlik ve galibiyet yarı final biletini sağlayacak. Dortmund’un tek gollü galibiyeti halindeyse mücadele uzatmalara gidecek.

    DORTMUND ATLETİCO MADRİD ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

    Devler Ligi’ndeki çeyrek final mücadelesi 16 Nisan 2024 Salı günü saat 22.00’de başlayacak. Bu mücadele TV8.5 ekranlarından şifresiz olarak takip edilebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow